datakursen.blogg.se

Elever och lärare i en nystartad datakurs inom Särskild utbildning för vuxna, skapar tillsammans en blogg. Den kommer att innehålla dokumentation från kursen och våra tankar kring digitalisering.

20 september 2018: Brandövning

 
Idag kom en kille som hette Bosse och hälsade på oss. Han kommer att hoppa in som vikarie nästa vecka. Vi pratade lite och presenterade oss för varandra. Det var ett roligt möte. Eleverna ser fram emot nästa vecka. 
 
Vi hann också att ha lite diskussioner om brandsäkerhet och vad vi gör ifall brandlarmet går på skolan? Vi var ute och tittade i korridoren på tavlan som visar de utrymningsvägar som finns. Vi hade många kloka tankar som kom upp och vi diskuterade olika scenarier. 
Eleverna är duktiga på det här. En del har haft brandövning tidigare för det har vi varje år här på skolan. Men för någon var det helt nytt och vi har dessutom fått nya klassrum för terminen så det var högst akutellt att ta upp denna fråga. 
Nu vet alla hur vi gör och vart vi ska gå när vi tar oss till återsamlingsplatsen. 
 
Vi repeterade lite vad vi gjorde förra veckan också. Vi tittade på ett digitalt begrepp det sista inna vi slutade lektionen. 
Den här veckan har vi redan uppdaterat facebooksidan så mycket så den fick vila idag.
Vi ses om en vecka igen.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: